Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiectul sportiv „Hercules”, la Slatina
24.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 213

În această săptămână, sălile de sport și terenurile de fotbal din municipiul Slatina sunt pline de viață și animate. Ministerul Tineretului și Sportului organizează proiectul „Hercules”, destinat pregătirii tuturor copiilor în diverse ramuri de sport. La Slatina, Direcția Județeană de Tineret și Sport a optat pentru trei discipline sportive: fotbal, volei și handbal.


 Astăzi, pe terenul „Sport Arena” din Slatina s-a desfășurat primul antrenament la fotbal, deschis copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Sub îndrumarea unor antrenori bine pregătiți, dar și a părinților, cei mici au intrat bucuroși în tainele sportului rege prin executarea de procedee tehnice și tactice, folosite în fotbal.
David este din județul Vâlcea și a venit la Slatina împreună cu mama sa. Iubește sportul rege, iar visul său este ca într-o zi să devină la fel de cunoscut precum Ronaldo.
Micuții au primit din partea organizatorilor tricouri, șepci și alte articole sportive.
Pentru celelalte sporturi, cursurile de pregătire se desfășoară la sala de sport a Liceului Metalurgic, pentru handbal și la sala de sport a Liceului Economic PS Aurelian, pentru volei. Organizatorii așteaptă cât mai mulți copii pentru aceste inițieri care au ca scop formarea unei conduite sportive și chiar lansarea unor talente în arena națională și internațională.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE