Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Criza energiei, cauza dezastrului ALRO
26.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 625

Criza din domeniul energiei afectează în continuare întreprinderile mari din țară, care se văd obligate să își restrângă activitatea. Este și cazul uzinei de aluminiu de la Slatina, acolo unde numărul angajaților aflați în șomaj tehnic va crește. Singura soluție pe care reprezentanții sindicatelor și ale patronatelor o văd, este intervenția statului în piața energiei.


 Perioada grea prin care trece uzina de aluminiu de la Slatina încă nu s-a încheiat. Reprezentanții patronatelor și sindicatelor de la ALRO au prezentat, astăzi, în ședința de Dialog Social a Prefecturii Olt, problemele reale cu care se confruntă fabrica și angajații ei.
Prefectul județului, Florin Homorean, și vicepreședintele Consiliului Județean Olt au încercat să vină cu soluții pentru a-i ajuta pe cei de la ALRO să depășească această criză.
Conducerea uzinei de aluminiu a dat asigurări că se fac toate eforturile pentru a păstra oamenii și pentru a ține în viață compania. Aluminiștii spun că sunt hotărâți să iasă în stradă până când fabrica, devenită a doua lor casă, va fi salvată de la închidere.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE