Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Absolvenții, invitați la bursa locurilor de muncă
16.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

O nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc în octombrie, la nivelul județului. AJOFM Olt a demarat acțiunea de contactare a agenților economici, în vederea participării la acest eveniment.


 Absolvenții olteni care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați să participe la evenimentul care îi va pune față în față cu angajatorii. Este vorba despre Bursa locurilor de muncă, organizată de AJOFM Olt. Pregătirile pentru evenimentul destinat persoanelor care au finalizat o formă de învățământ, se află în plină desfășurare.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, pentru ca tinerii să poată alege un job potrivit cu pregătirea lor profesională. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. AJOFM Olt a demarat acțiunea de contactare a agenților economici dispuși să ofere locuri de muncă.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc începând cu ora 9, însă, locațiile nu au fost încă stabilite de AJOFM Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE