Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Traficanții de produs petrolier, sub control judiciar
25.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 350

Traficanții de produs petrolier, reținuți de poliție pentru 24 de ore, au fost puși sub control judiciar. În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus, ieri, măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de cele 6 persoane cu vârste cuprinse între 21 si 47 de ani. Cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea întregii activități infracționale.


 Traficanții sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat.
Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2020, mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, ar fi constituit trei grupări infracționale organizate, în scopul sustragerii de produs petrolier.

Persoanele ar fi folosit un mod deosebit de operare, prin folosirea unui autoturism special adaptat pentru comiterea faptelor, folosirea de cagule și distrugerea sistemelor de supraveghere ale persoanei vătămate.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 20 de tone de produs petrolier.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024