Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipele de intervenție, în lupta cu un roi de albine
16.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 642

Intervenție inedită a forțelor de ordine, în municipiul Slatina. Jandarmii și pompierii au acționat în cartierul Steaua, pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat la geamul unui apartament. Proprietara a fost cea care a sunat la 112, iar oamenii legii, cu ajutorul a doi apicultori, au îndepărtat albinele din zonă.


 O altfel de misiune a jandarmilor și pompierilor olteni. Ei au intervenit în lupta cu albinele. O femeie care locuiește în cartierul Steaua, din Slatina, a sunat la 112 pentru a anunța că la geamul apartamentului său este un roi de albine. La fața locului a ajuns un echipaj al Jandarmeriei, care a solicitat în sprijin pompierii, dar și doi apicultori. Până la îndepărtarea albinelor, oamenii legii au asigurat zona, pentru ca locatarii să nu fie atacați de albinele ce își făcuseră acolo un stup. Doi apicultori au intervenit cu autoscara pompierilor și au îndepărtat locul în care se adunaseră acestea.
Reprezentanții ISU și cei ai Jandarmeriei, spun că pe lângă misiunile specifice pe care le desfășoară în fiecare zi, sunt solicitați și la astfel de intervenții, în această perioadă. De fiecare dată, ei intervin și îndepărtează pericolul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022