Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CCD│Workshop-uri pentru cadrele didactice
27.09.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 777

Cadrele didactice din Olt au mereu ocazia de a se forma profesional prin programele puse la dispoziție de Ministerul Educației, prin Casa Corpului Didactic. După un nou workshop organizat ieri, alte două vor urma în luna octombrie și noiembrie.


 Absolvenții proiectului CRED, pus la dispoziția cadrelor didactice de Ministerul Educației, au participat la un nou workshop, organizat de Casa Corpului Didactic Olt. Mii de cadre didactice din regiunea Sud – Vest Oltenia au fost formate din punct de vedere profesional prin aceste programe, dedicate învățământului primar și gimnazial. Fiind parteneră pentru această regiune a țării, Casa Corpului Didactic a coordonat și județele Dolj, Gorj, Vâlcea și Mehedinți.
Atât proiectul CRED – „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți”, cât și aceste ateliere au o importanță deosebită pentru modul în care cadrele didactice își desfășoară activitatea. Aici pot găsi resurse noi de formare și adaptare la cerințele cotidiene de predare, dar și metode de a-i face pe copii mai receptivi la ore.
Potrivit Casei Corpului Didactic Olt, acest workshop a fost primul dintr-o serie de trei, care urmează a fi organizate în luna octombrie și noiembrie, astfel încât tot mai multe cadre didactice să beneficieze de aceste resurse educaționale. Următorul workshop ce se va ține aici îi va avea în centrul lui pe învățătorii și profesorii care au obținut definitivatul anul acesta. Deoarece aceste programe au fost foarte bine primite de către cadrele didactice, din luna ianuarie ar putea fi disponibile și pentru profesorii de liceu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE