Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-au pictat amprenta pe liceul lor
09.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1402

Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina și-au pus amprenta în imaginea de ansamblu a școlii. Liceenii care urmează profilul Arte au început seria de picturi murale pe pereți și pe asfalt. Acțiunile fac parte dintr-un proiect de voluntariat mai amplu, care se va desfășura pe tot parcursul lunii mai.


 Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” a început acțiunea de înfrumusețare a imaginii de ansamblu. Profesorii și copiii profilului Arte au răspuns pozitiv invitației și au aplicat, astăzi, tehnici de pictură murală pe perete și pe asfalt.
Elevii participă cu drag la aceste acțiuni. Ei spun că, prin această activitate, au ocazia de a-și pune amprenta pe imaginea școlii, iar peste ani să poată să fie mândri de ceea ce au realizat în timpul liceului.
Acțiunile de la „Titulescu” se vor derula pe tot parcursul lunii mai, iar, la final, tinerii de la Arte vor fi provocați la un concurs de grafitti pe pereții exteriori ai sălii de sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024