Social democraţii olteni îl susţin pe Liviu Dragnea

Vizualizari 1.590
  • Dragnea PSD alaturi

„Trebuie să continuăm, în echipă, alături de Liviu Dragnea proiectele asumate în faţa românilor”. Este mesajul organizaţiei PSD Olt care, printr-un comunicat de presă, îşi exprimă susţinerea pentru Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.


Liviu Dragnea a renunţat la funcţiile din Guvern şi a declarat că îşi va depune şi mandatul de preşedinte excutiv al PSD. Discuţii pe această temă au avut loc în şedinţa Comitetului Executiv de astăzi, însă o decizie va fi luată miercuri de liderii social democraţilor. Numeroase organizaţii, printre care şi cea de la Olt, au declarat că îl susţin pe Liviu Dragnea, care trebuie să rămână în fruntea partidului.

„Nu comentăm decizia justiției, dar considerăm că acțiunile domnului Dragnea, în calitate de coordonator al unor campanii electorale, au fost în litera și spiritul legii și au avut drept scop mobilizarea electoratului nostru și nimic altceva. În numele a milioane de cetățeni pe care PSD îi reprezintă, îi solicităm domnului Liviu Dragnea să revină asupra deciziei de a demisiona din funcțiile deținute pe linie politică și de a continua, în echipă cu  domnul Președinte Victor Ponta, proiectele pe care ni le-am asumat cu toții în fața românilor”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Olt.

PSD Olt îi solicită lui Dragnea să revină asupra deciziei de a demisiona de la conducerea partidului pentru că proiectele începute trebuie continuate.

„Organizația PSD Olt este alături și îl susține necondiționat, atât uman cât și politic, pe domnul Liviu Dragnea și îi solicită acestuia să revină la decizia de a demisiona din funcțiile deținute în cadrul partidului și să rămână ancorat în îndeplinirea proiectelor electorale pe care împreună ni le-am asumat în fața celor care ne-au dat votul”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Olt.

Redactor:Crina Jilavu

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>