Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Galeria CSM Slatina, primire călduroasă pentru handbaliste
02.06.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 962

Pentru primul an, CSM Slatina a încheiat Liga Florilor pe poziția a zecea. Loc care le asigură menținerea pe prima scenă a handbalului românesc. În semn de apreciere, suporterii echipei le-au așteptat pe fete cu flori, cântece și multă voie bună.


CSM Slatina a susținut astăzi ultimul meci din acest campionat, cu HC Zalău. Chiar dacă au pierdut, elevele Victorinei Bora au încheiat campionatul pe poziția a zecea, reușind astfel să se salveze direct. În această după amiază, suporterii grupării le-au făcut o mare surpriză: le-au întâmpinat în curtea Liceului cu Program Sportiv Slatina cu flori, fumigene și multă căldură.
O surpriză plăcută, spun cele care au reușit să ofere publicului slătinean această performanță.
Chiar dacă în ultimul an nu au fost fizic în sală alături de fete, suporterii mărturisesc că le-au fost alături cu gândul și au încercat să le transmită energie pozitivă.
După acest sezon extrem de dificil, în care CSM Slatina și-a atins obiectivul propus, urmează o binemeritată vacanță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024