Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vedița Colonești, remiză albă cu Filiași
04.04.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 249

0 la 0 s-a încheiat derby-ul disputat în Liga a III-a de fotbal, între Vedița Colonești și ACSO Filiași. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Mircea Stan se menține pe poziția a doua în clasament. Promovarea în eșalonul superior este obiectivul oltenilor pentru acest campionat.


Au fost 90 de minute de foc pe stadionul din localitatea Colonești. A fost etapa a XIV-a a seriei a VI-a din Liga a III-a de fotbal, iar protagonistele acestui duel au fost primele două echipe din clasament, ACSO Filiași și Vedița Colonești. Un meci în care nicio echipă nu a reușit să marcheze, rezultat final 0 la 0. Astfel, Vedița Colonești se menține în continuare pe poziția a II-a a clasamentului. Un scor nemeritat, spune primarul Nicolae Stan, care contestă arbitrajul. Promovarea este obiectivul pentru acest sezon, susține edilul.
La finalul duelului, Mario Găman, antrenorul echipei oaspete s-a declarat mulțumit de evoluția sportivilor săi, lăudând totodată implicarea autorităților din Colonești în susținerea grupării oltene.
Vineri, 9 aprilie, în cadrul celei de-a XV-a etape a Ligii a III-a, Vedița Colonești va întâlni pe teren propriu gruparea ACS Unirea Bascov.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024