Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM pierde primul meci din play-out
04.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 209

CSM Slatina a marcat debutul din play-out-ul Ligii a II – a contra Universității Cluj. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La întoarcerea de la vestiare, fotbaliștii ardeleni au fost mult mai motivați și au reușit să își adjudece cele trei puncte. Scorul final al partidei a fost 4 la 2 în favoarea oaspeților.


Prima etapă din cadrul play-out-ul Ligii a II–a a adus față-n față echipele CSM Slatina și Universitatea Cluj. Slătinenii au deschis scorul rapid din penalty, prin mijlocașul Daniel Rogoveanu.
Până la pauză, ardelenii au reușit să egaleze prin reușita lui Taub. Repriza a doua a avut parte de mai mult dinamism în jocul ambelor echipe. Fotbaliștii de la U Cluj au marcat de trei ori în decurs de 25 de minute prin dubla lui Dican și golul lui Meșter. Scorul final al partidei a fost decis de jucătorul formației slătinene, Ianis Stoica.
Lupta de supraviețuire în Liga a II – a se anunță a fi încinsă. Etapa următoare, CSM Slatina va avea o deplasare de foc, în compania formației Pandurii Târgu Jiu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE