Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DJST Olt│ Top sportivi în 2020
28.12.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 5006

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt a realizat topul celor mai buni sportivi ai județului. La seniori, tenismena legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina, Adina Diaconu își menține statutul din anii precedenți.


Chiar dacă au fost competiții puține, cei mai buni sportivi care au reprezentat cu succes județul nostru la concursurile naționale și internaționale se află în clasamentul realizat de DJST Olt. La seniori, Adina Diaconu, care anul acesta și-a adăugat în palmares noi performanțe, se află pe locul întâi.
În topul organizat de conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt, pe locul doi, la seniori, se află Simona Floricel, iar pe poziția a treia se clasează atletul Andrei Neagoe.

La tineret, pe locul întâi s-a clasat luptătorul Robert Negru, la categoria juniori, pugilista Ramona Drăgan a fost desemnată cea mai bună sportivă a județului, la cadeți, Sophie Costea, iar la copii, Dario Ionescu de la CSS Caracal. Anul acesta performerii Oltului vor primi doar diplome. Ministerul Tineretului și Sportului nu a alocat bani pentru acești performeri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024