Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Juniorii de la CSM, pe podiumul național
18.10.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 201

3 medalii de argint și una de bronz. Sunt rezultatele obținute de luptătorii juniori de la CSM Slatina în finala Campionatului Național individual de lupte de la Bacău. Sunt titluri pentru care slătinenii s-au antrenat din greu, tot anul.


Finala Campionatului Național Individual și pe echipe la lupte, competiție rezervată juniorilor a avut loc în acest week-end, la Bacău. Evenimentul s-a desfășurat fără spectatori și cu multe restricții impuse din cauza pandemiei de Covid-19. Sportivi din toată țara au luptat pentru titlurile din acest an, iar printre participanți s-au numărat și elevii lui Constantin Scuturiciu. Cu toții au reușit să urce pe podiumul național.

Andrei Savu, Alin Dosoftei și Cosmin Margaș sunt slătinenii care au obținut medalii de argint în această competiție. David Bănică practică lupte greco-romane de aproximativ 7 ani. Slătineanul a reușit de-a lungul anilor să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și în acest week-end, David a fost foarte aproape de o nouă reușită.

Prin mari emoții vor trece și ceilalți luptători legitimați la CSM Slatina. Ei vor participa săptămâna viitoare, la finala Campionatului Național de lupte, dedicată seniorilor. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE