Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: Mereu alături de CSM Slatina
09.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 987

Gruparea de fotbal CSM Slatina are susținători fideli. Chiar dacă au avut accesul în tribune restricționat, membrii galeriei slătinene s-au aflat pe tot parcursul meciului lângă stadion, încurajând echipa până în ultimul minut al duelului.


Alături de gruparea de fotbal CSM Slatina, la meciul de baraj de pe teren propriu a fost și galeria. Au fost mai mult de 90 de minute, în care suporterii echipei lui Mihai Ianovschi au înfruntat căldura și au stat lângă stadion, bătând la tobe și bucurându-se la intensitate maximă de rezultatul duelului.
Suporterii slătinenii s-au conformat regulilor și au așteptat la poarta stadionului să îi felicite pe băieți pentru performanța obținută: promovarea în Liga a II-a.
Chiar dacă nu fost în tribune să îi susțină, antrenorul, Mihai Ianovschi și sportivii lui au simțit energia pozitivă pe care le-au transmis-o fanii în acest duel extrem de important pentru fotbalul slătinean
După această victorie importantă, Slatina revine în eșalonul fotbalistic secund, iar primarul Emil Moț i-a felicitat pe toți cei implicați, pentru reușită.
”Felicitari echipei noastre de fotbal, CSM Slatina! Promovarea în liga a 2-a este un eveniment la care fiecare suporter slătinean a sperat, iar cu dedicarea și munca tuturor membrilor acestei echipe, visurile s-au transformat în realitate. Ne mândrim cu voi!”.

Și pe pagina de facebook CSM Slatina-Fotbal au curs mesaje de susținere și felicitări.
” Felicitări întregii echipe, stafului tehnic deosebit și nu în ultimul rând Primăriei Slatina și Clubului Sportiv Municipal fără de care această reușită nu ar fi fost posibilă! Bravo de trei ori Bravooo! ” a scris un suporter al echipei CSM Slatina.

Cei care au venit să susțină gruparea slătineană au mărturisit că sunt dornici să participe la noile dueluri pe care le va avea Slatina, din sezonul următor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024