Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbaliștii CSM Slatina, monitorizați
14.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

Chiar dacă competițiile sportive au fost întrerupte, fotbaliștii de la CSM Slatina sunt în permanență monitorizați de tehnicianul Mihai Ianovschi, cu ajutorul unei aplicații. Ei desfășoară antrenamentele impuse în programul de pregătire din această perioadă și totodată păstrează legătura cu tot lotul slătinean.


Chiar dacă situația din acest moment impune ca membrii echipelor sportive să stea acasă, ei au însă posibilitatea să păstreze legătura cu ajutorul tehnologiei. Și aici ne referim la lotul fotbalistic slătinean, care desfășoară zilnic antrenamente, cu ajutorul aplicației pe care o are la dispoziție de conducerea clubului.
Sportivii slătinenii sunt dornici să revină pe terenul de fotbal, iar la sfârșitul campionatului să atingă obiectivul propus: acela de a încheia această competiție pe locul întâi. CSM Slatina se află pe locul doi în clasamentul Ligii a III-a, seria a III-a, la egalitate de puncte cu echipa AFC Progresul 1944 Spartac.
Tot staff-ul slătinean așteaptă cu nerăbdare deciziile Federației Române de Fotbal pentru desfășurarea meciurilor rămase din returul campionatului.
 

csm slatina monitorizati ianovschi progresul spartac
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020