Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina și Irina, tenis în sufragerie
07.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 751

Cu sălile de antrenamente închise, tenismenele de aur ale Slatinei stau acasă, dar nu stau degeaba. Ele continuă pregătirea pentru reluarea competițiilor. Adina Diaconu și Irina Ciobanu și-au improvizat săli de sport chiar acasă pentru ca la ora concursurilor să fie în cea mai bună formă.


Chiar dacă sunt nevoite să stea acasă, nu s-au oprit din antrenamente. Tenisul este mai mult decât un sport pentru ele, este o pasiune, iar talentul și munca le-a adus titluri onorabile. Vorbim despre sportivele legitimate la CSM Slatina, Adina Diaconu și Irina Ciobanu. Cele două tenismene pregătite de Petre Arnăutu ne-au arătat pe site-urile de socializare, cum reușesc să se mențină în formă, chiar la ele acasă. Au introdus în programul zilnic, antrenamente pe care e desfășoară în spațiile improvizate din locuințele lor. Totodată, le- au le-au transmis oamenilor mesaje emoționante, de încurajare.
Pe lângă antrenamentele zilnice, Irina nu a uitat de distracție. Ea a exersat mișcări mai puțin obișnuite pentru o jucătoare de tenis, însă și cu această ocazie a demonstrat că stă foarte bine la capitolul îndemânare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020