Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina victorie la scor cu U. Cluj
08.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 817

CSM Slatina și-a adjudecat în acest week-end cea de-a șasea victorie din acest an competițional. Handbalistele coordonate de Victorina Bora au câștigat la scor jocul cu U. Cluj, fiind la conducere pe tot parcursul duelului.


După înfrângerea la limită cu Măgura Cisnădie, CSM Slatina a reușit să-și adjudece în acest week-end trei puncte prețioase, făcând un pas important pentru salvarea directă. U.Cluj a fost formația împotriva căreia au luptat handbalistele antrenate de Victorina Bora. Chiar dacă au avut și momente de relaxare, slătinencele s-au aflat la conducere pe tot parcursul timpului regulamentar de joc. 31 la 27 a fost scorul, la finalul partidei desfășurate în Sala LPS Slatina.
Tinerețea și lipsa de experiență și-au spus cuvântul în acest duel. Formația U. Cluj se află în zona fierbinte a campionatului, însă speranțele sportivelor clujence sunt mari.
După primele 19 etape ale Campionatului Național de Handbal Feminin, CSM Slatina totalizează 19 puncte, clasându-se pe poziția a zecea, loc ce le asigură prezența în prima ligă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE