Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campionii sporturilor, premiați de municipalitate
21.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 226

Slatina este un izvor nesecat de talente în domeniul sportului. Box, atletism, judo sau taekwondo sunt doar câteva discipline în care slătinenii excelează, atât pe plan național, cât și internațional. Campionii și antrenorii lor au fost din nou răsplătiți pentru munca și rezultatele aduse orașului nostru, în cadrul Galei Campionilor.


Și în acest an, campionii Slatinei au fost premiați de Primăria și Consiliul Local Slatina. După un an greu, cu muncă și determinare, sportivii de top ai orașului s-au remarcat la competițiile la care au concurat. Zilele acestea, când se împlinesc 652 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Slatina, autoritățile au premiat performanța sportivă cu diplome, trofee și sume de bani.
Se mândresc că sunt din Slatina, că pot să-și îndeplinească obiectivele în sportul pe care îl practică și asta datorită condițiilor de care beneficiază în cluburile din oraș. Recompensa oferită de municipalitate îi motivează să se autodepășească, spun campionii Slatinei.
Chiar dacă suntem la început de an, toți sportivii și-au reluat antrenamentele pentru ca anul viitor să urce din nou pe scena Galei Campionilor, cu performanțe și mai mari.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE