Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, 10 ani de performanță
11.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 685

Dublă aniversare la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Se împlinesc zece ani de când clubul slătinean funcționează ca structură în cadrul Primăriei Slatina, iar gala „Cel mai bun sportiv al anului” a ajuns la cea de-a doua ediție. Astfel, sportivii celor opt secții ale clubului care au obținut cele mai bune rezultate anul acesta, au fost premiați cu trofee și sume de bani.


A fost o zi specială la Clubul Sportiv Municipal Slatina. După un an competițional plin de muncă și bogat în competiții, cei mai buni sportivi ai secțiilor de judo, karate, tenis de masă, fotbal, handbal, lupte greco-romane, box și atletism au fost răsplătiți de conducerea clubului. Totodată, CSM Slatina a împlinit un deceniu de la înființare.
Pivotul echipei de handbal feminin, Lorena Ostase, atletul Andrei Neagoe, pugilista Gabriela Ene sau judoka Rareș Rotaru sunt doar trei dintre sportivii desemnați ca fiind cei mai buni.
Rezultate remarcabile s-au obținut și în celelalte ramuri sportive ale Clubului Sportiv Municipal Slatina. Sportivele antrenate de Victorina Bora evoluează și anul acesta pe prima scenă a handbalului românesc, iar la secția de fotbal câștigătoarea trofeului din acest an a fost desemnată echipa care activează în liga a treia.
Pe lângă pachetele aniversare și trofee, sportivii desemnați ca fiind cei mai buni au primit din partea conducerii sume de bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024