Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au strălucit la europenele de karate
18.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 78

Prestație onorabilă a sportivilor slătineni la Campionatul European de Karate Tradițional de la Pitești. CSM Slatina și Bu-Do Karate Slatina sunt cluburile oltene care au reprezentat țara noastră și care au reușit să urce pe treptele podiumului acestei competiții organizate de Federația Română de Karate.


A fost un week-end plin de emoții pentru karateka slătineni. Sportivii au luat parte de la cea de-a 34-a ediție a Campionatului European de Karate Tradițional. Competiția găzduită de Pitești s-a bucurat de participarea a aproximativ 400 de delegați din 20 de țări din Europa. În lotul tricolor care a reprezentat România s-au aflat și cei șapte sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Elevii lui Alin Andrii s-au întors acasă cu cele mai bune rezultate din cariera lor, trei medalii de aur, două de argint și două de bronz.
Rezultate onorabile au fost obținute și de Clubul Bu-Do Karate Slatina. În probele de juniori, tineret și older seniors slătinenii au strălucit obținând noi medalii.

Toți karatiștii slătineni vor avea parte doar de o scurtă vacanță. Ei vor intra din nou în sala de antrenamente, unde se pregătesc pentru competițiile din toamnă în urma cărora se va finaliza lotul tricolor care va reprezenta România la campionatele europene și mondiale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019