Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul „Ziua Olimpică” și-a desemnat câștigătorii
14.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 122

Aproape trei sute de slătineni au luat parte la ediția jubiliară a crosului „Ziua Olimpică”. Cei care au reuşit să facă faţă căldurii şi să treacă primii linia de sosire au fost răsplătiţi cu diplome şi premii constând în materiale sportive.


Marian și Simona Floricel aleargă de ani buni. Se poate spune că sunt niște profesioniști ai atletismului dacă este să ne luăm după participările lor la competiții. Iubesc atât de mut acest sport încât l-au transmis şi celor doi copii ai lor, așa că au decis să participe cu toții la ediția a X-a a Crosului „Ziua Olimpică”.
Numărul participanților la Crosul „Ziua Olimpică” a fost mai mare decât în edițiile precedente. Cei mai mulți participanți au fost la categoria juniori. Amatori sau cu experiență, toți participanții s-au declarat bucuroși că au avut ocazia să facă mișcare.
Cei care au trecut primii linia de sosire au fost răsplătiţi cu diplome şi materiale sportive, oferite de Academia Olimpică Română, Filiala Olt, şi partenerii săi în organizarea acestei competiţii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019