Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Argint și bronz la internaționalele de atletism
12.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 174

Rezultate excepționale obținute de sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României. În proba de 4x100 de metri, echipa slătineană a obținut medalia de argint, iar la individual, slătineanul Andrei Neagoe a obținut două medalii de bronz.


Cea mai importantă competiție sportivă organizată de Federația Română de Atletism a avut loc recent pe Cluj-Arena. A fost cea de-a 64 ediție a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Țara noastră a fost reprezentată de peste 250 de sportivi, elita atletismului românesc în acest moment, la care s-au alăturat și sportivi străini din 14 țări. Printre românii care s-au remarcat în această competiție s-au numărat și elevii lui Daniel Bărbuți.
Pentru sportivii slătineni urmează alte competiții importante. Andrei Neagoe va participa la Jocurile Olimpice Europene și la Campionatul Mondial Universitar. Cosmin Dincă va participa în curând la Campionatul Național de Tineret .

Întrecerile Campionatului Național de Atletism Under 23, ediția 2019 vor avea loc în perioada 14-15 iunie, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019