Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ziua Olimpică”, a X-a ediție la Slatina
12.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 180

Slatina va găzdui, mâine, o nouă competiție sportivă. Va fi cea de-a X-a ediție a Crosului „Ziua Olimpică”. Iubitorii de mișcare, cu vârsta de peste 15 ani, sunt așteptați să ia parte la acest concurs organizat Academia Olimpică Română. Toți participanții vor primi din partea organizatorilor tricouri cu însemnele Comitetului Olimpic, iar învingătorii articole sportive.


Se împlinesc zece ani de la prima ediție organizată în Olt a Crosului „Ziua Olimpică”. Un eveniment sportiv dedicat tuturor celor care vor să facă mișcare, atleți sau amatori. Anul acesta, competiția va avea loc la Slatina, joi, pe 13 iunie. Doritorii sunt așteptați să se înscrie la concurs chiar în ziua crosului.
Participanții vor avea de parcurs aproximativ patru kilometri, iar startul crosului se va da la ora 18:00.
La sfârșitul competiției, alergătorii vor fi premiați pe categorii de vârste, atât la feminin cât și la masculin. De asemenea, se vor acorda premii individuale pentru cel mai vârstnic și cel mai tânăr concurent, precum și familiei cu cei mai mulți participanți. Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic Sportiv Român și Academia Olimpică, filiala Olt, DJTS Olt, Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019