Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Judoka de la LPS, pe podium
22.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 99

Reprezentanții secției de judo U13 de la Liceul cu Program Sportiv Slatina s-au remarcat din nou într-o competiție de înalt nivel. „Junior Judoka” a fost concursul de la Craiova în care micii sportivi au reușit să urce pe treptele podiumului. Totodată, antrenorul Cristi Ștefan și-a dorit să testeze nivelul de pregătire al fiecărui elev, înaintea finalei de la Timișoara.


Prezență numeroasă de sportivi la prima ediție a concursului de judo „Junior Judoka”, organizat de Palatul Copiilor Craiova. Printre sutele de concurenți s-au aflat și cei mai mici sportivi practicanți de judo de la LPS Slatina. Elevii lui Cristi Ștefan s-au descurcat exemplar, obținând noi medalii.
De-a lungul anilor, judokanii de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au adus rezultate remarcabile atât orașului, cât și țării, în urma participării la competițiile naționale și internaționale. Gabriel Dumitrescu, directorul liceului este optimist și speră ca dintre aceștia, pe viitor, câțiva să atingă performanțe excepționale.
Șase judokani de la LPS Slatina au reușit să se califice în marea finală a Campionatului Național de Judo U13. Competiția va avea loc în perioada 24-26 mai, în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE