Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Judoka de la LPS, pe podium
22.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 140

Reprezentanții secției de judo U13 de la Liceul cu Program Sportiv Slatina s-au remarcat din nou într-o competiție de înalt nivel. „Junior Judoka” a fost concursul de la Craiova în care micii sportivi au reușit să urce pe treptele podiumului. Totodată, antrenorul Cristi Ștefan și-a dorit să testeze nivelul de pregătire al fiecărui elev, înaintea finalei de la Timișoara.


Prezență numeroasă de sportivi la prima ediție a concursului de judo „Junior Judoka”, organizat de Palatul Copiilor Craiova. Printre sutele de concurenți s-au aflat și cei mai mici sportivi practicanți de judo de la LPS Slatina. Elevii lui Cristi Ștefan s-au descurcat exemplar, obținând noi medalii.
De-a lungul anilor, judokanii de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au adus rezultate remarcabile atât orașului, cât și țării, în urma participării la competițiile naționale și internaționale. Gabriel Dumitrescu, directorul liceului este optimist și speră ca dintre aceștia, pe viitor, câțiva să atingă performanțe excepționale.
Șase judokani de la LPS Slatina au reușit să se califice în marea finală a Campionatului Național de Judo U13. Competiția va avea loc în perioada 24-26 mai, în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020