Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A alergat 75 km pentru copiii cu autism
07.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 454

1200 de alergători au străbătut, în scop umanitar, la sfârșitul săptămânii trecute, o cursă de ultramaraton care a durat o zi și o noapte. La eveniment a participat și slătineanca Simona Floricel. Jandarmerița a alergat 75 de kilometri, reușind, împreună cu echipa ei să ocupe un onorabil loc cinci.


Inițiat în anul 2008, conceptul “Autism 24H Marea Neagră” este dedicat copiilor cu autism, iar cei care participă la această competiție aleargă cu o motivație în suflet, aceea de a-i ajuta să se integreze în societate.
Simona Floricel a făcut parte din echipa Asociației Internaționale a Polițiștilor din România, formată din 20 de alergători. Împreună au reușit să parcurgă 1830 de kilometri.
Fondurile obținute în urma acestei competiții vor finanța zece proiecte pentru 100 de copii cu autism. Jandarmerița din Slatina nu se oprește aici. Anul acesta are de bifat o listă consistentă de competiții, pentru care se pregătește intens.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019