Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A alergat 75 km pentru copiii cu autism
07.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 462

1200 de alergători au străbătut, în scop umanitar, la sfârșitul săptămânii trecute, o cursă de ultramaraton care a durat o zi și o noapte. La eveniment a participat și slătineanca Simona Floricel. Jandarmerița a alergat 75 de kilometri, reușind, împreună cu echipa ei să ocupe un onorabil loc cinci.


Inițiat în anul 2008, conceptul “Autism 24H Marea Neagră” este dedicat copiilor cu autism, iar cei care participă la această competiție aleargă cu o motivație în suflet, aceea de a-i ajuta să se integreze în societate.
Simona Floricel a făcut parte din echipa Asociației Internaționale a Polițiștilor din România, formată din 20 de alergători. Împreună au reușit să parcurgă 1830 de kilometri.
Fondurile obținute în urma acestei competiții vor finanța zece proiecte pentru 100 de copii cu autism. Jandarmerița din Slatina nu se oprește aici. Anul acesta are de bifat o listă consistentă de competiții, pentru care se pregătește intens.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019