Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă o victorie pentru fotbaliștii slătineni
06.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 121

Echipa de fotbal CSM Slatina a obținut în acest week-end o nouă victorie. De data aceasta, învinșii sunt sportivii formației Oltețul Osica.


Gruparea lui Bobi Verdeș a câștigat fără emoții partida din cadrul celei de-a 31-a etape a Campionatului Județean de Fotbal Olt, cu scorul de 5 la 1. Precup, Ceapă, David Oprescu și Cosmin Căpățână sunt slătinenii care au adus grupării coordonate de Bobi Verdeș, cea de-a 27-a victorie consecutivă. Miercuri, 8 mai, pe teren propriu, CSM Slatina se va confrunta cu Recolta Stoicănești. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019