Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina Diaconu, din nou campioană europeană
10.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

Slătineanca Adina Diaconu este noua campioană europeană la tenis de masă. Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina a reușit în Portugalia un concurs perfect, în care a evoluat fără greșeli și nu a înregistrat nicio înfrângere la Campionatul European U21. Pentru Adina, este al 13-lea titlu european din cariera sa de sportivă.


Performanță fabuloasă pentru eleva antrenată de Petre Arnăutu, Adina Diaconu. Zilele trecute, sportiva noastră a participat la Campionatul European de tenis de masă din Portugalia, unde tenismeni redutabili au luptat pentru câștigarea titlului. Slătineanca și-a arătat din nou valoarea și a încheiat competiția cu un rezultat excepțional: campioană europeană la tineret.
Este al 13-lea titlu european pentru slătineanca Adina Diaconu.
La aceste Europene, România a mai obținut alte două medalii de bronz, prin Rareș Șipoș și Tania Plăian, în probele de simplu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024