Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Își testează nivelul de pregătire
11.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

După un cantonament cu antrenamente severe, elevii lui Bobi Verdeș vor avea o nouă perioadă solicitantă. Pe lângă pregătirea pe plan local, pentru fotbaliștii slătineni urmează câteva meciuri de verificare în compania unor formații de nivel superior. Miercuri, vor avea ca adversari gruparea de Liga a III-a, Unirea Bascov.


Timp de zece zile, fotbaliștii de la CSM Slatina s-au aflat într-un stagiu centralizat de pregătire la munte, acolo unde și-au încărcat bateriile pentru noul sezon competițional. A fost o perioadă benefică pentru îndeplinirea obiectivului de promovare, spun sportivii lui Bobi Verdeș.
După două zile libere, fotbaliștii slătineni s-au reunit astăzi pentru o nouă rundă de pregătiri. Sportivii vor susține meciuri amicale în compania unor formații de nivel superior.
Meciurile oficiale din Campionatul Județean de Fotbal Olt vor fi reluate pe 2 martie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019