Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Își testează nivelul de pregătire
11.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 122

După un cantonament cu antrenamente severe, elevii lui Bobi Verdeș vor avea o nouă perioadă solicitantă. Pe lângă pregătirea pe plan local, pentru fotbaliștii slătineni urmează câteva meciuri de verificare în compania unor formații de nivel superior. Miercuri, vor avea ca adversari gruparea de Liga a III-a, Unirea Bascov.


Timp de zece zile, fotbaliștii de la CSM Slatina s-au aflat într-un stagiu centralizat de pregătire la munte, acolo unde și-au încărcat bateriile pentru noul sezon competițional. A fost o perioadă benefică pentru îndeplinirea obiectivului de promovare, spun sportivii lui Bobi Verdeș.
După două zile libere, fotbaliștii slătineni s-au reunit astăzi pentru o nouă rundă de pregătiri. Sportivii vor susține meciuri amicale în compania unor formații de nivel superior.
Meciurile oficiale din Campionatul Județean de Fotbal Olt vor fi reluate pe 2 martie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019