Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Susțin handbalul slătinean
11.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 86

”Gruparea de handbal feminin CSM Slatina este echipa de suflet și mândria slătinenilor”. Asta cred și simt iubitorii handbalului slătinean, care sunt alături de fete indiferent de rezultatele obținute. Și de această dată, pentru prima confruntare de pe teren propriu din acest an, oamenii și-au dorit să-și achiziționeze biletul de acces care le va sigura prezența la meciul împotriva formației SCM Râmnicu Vâlcea.


După victoria înregistrată în deplasare, împotriva formației HC Dunărea Brăila, CSM Slatina va avea o misiune extrem de dificilă. Duminică, 13 ianuarie, de la ora 11, în sala LPS Slatina va avea ca adversară liderul clasamentului din acest moment, SCM Râmnicu Vâlcea. Încă de la primele ore ale dimineții, slătinenii, iubitori ai handbalului feminin au venit să-și procure bilete pentru a-și susține echipa favorită în această confruntare. Chiar dacă formația oaspete este una cu un palmares bogat, slătinenii speră ca sportivele Victorinei Bora să obțină un rezultat pozitiv.
Cei care doresc să susțină formația slătineană în această confruntare și care nu au reușit să-și achiziționeze tichetul de acces mai au o șansă. Biletele pot fi achiziționate de la intrarea în sală, cu o jumătate de oră înainte de începerea meciului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019