Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Susțin handbalul slătinean
11.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 103

”Gruparea de handbal feminin CSM Slatina este echipa de suflet și mândria slătinenilor”. Asta cred și simt iubitorii handbalului slătinean, care sunt alături de fete indiferent de rezultatele obținute. Și de această dată, pentru prima confruntare de pe teren propriu din acest an, oamenii și-au dorit să-și achiziționeze biletul de acces care le va sigura prezența la meciul împotriva formației SCM Râmnicu Vâlcea.


După victoria înregistrată în deplasare, împotriva formației HC Dunărea Brăila, CSM Slatina va avea o misiune extrem de dificilă. Duminică, 13 ianuarie, de la ora 11, în sala LPS Slatina va avea ca adversară liderul clasamentului din acest moment, SCM Râmnicu Vâlcea. Încă de la primele ore ale dimineții, slătinenii, iubitori ai handbalului feminin au venit să-și procure bilete pentru a-și susține echipa favorită în această confruntare. Chiar dacă formația oaspete este una cu un palmares bogat, slătinenii speră ca sportivele Victorinei Bora să obțină un rezultat pozitiv.
Cei care doresc să susțină formația slătineană în această confruntare și care nu au reușit să-și achiziționeze tichetul de acces mai au o șansă. Biletele pot fi achiziționate de la intrarea în sală, cu o jumătate de oră înainte de începerea meciului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019