Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, prima victorie din acest an
11.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 104

După o pauză competițională de câteva săptămâni, s-au reluat meciurile oficiale de pe prima scenă a handbalului românesc. Prima confruntare din acest an susținută de echipa CSM Slatina a fost cu noroc.


Gruparea slătineană a reușit, ieri, în cadrul celei de-a XI-a etape a Ligii Florilor să obțină victoria împotriva formației HC Dunărea Brăila, scorul final al partidei fiind de 21 la 19. După acest duel, formația Victorinei Bora mai urcă o poziție în clasament, aflându-se în acest moment pe locul nouă, loc care le asigură menținerea în Liga Națională. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019