Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, a 13-a victorie consecutivă
07.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 179

Cu pași siguri și rapizi se îndreaptă gruparea CSM Slatina către atingerea obiectivului propus în acest campionat: promovarea în Liga a III-a. În această după-amiază, fotbaliștii lui Bobi Verdeș și-au adjudecat a 13-a victorie consecutivă în campionatul județean, de această dată împotriva formației Oltul Slătioara. La finalul timpului regulamentar de joc, tabela de marcaj a arătat scorul de 4 la 0 pentru gruparea slătineană.


Confruntările din cadrul celei de-a XIV-a etape a Campionatului Județean de Fotbal Olt s-au desfășurat astăzi în tot județul. CSM Slatina a primit vizita formației aflate în prima parte a clasamentului, Oltul Slătioara. A fost un meci ușor pentru fotbaliștii slătineni, care au reușit să se impună din primul până în ultimul minut al partidei, obținând cele trei puncte puse în joc.

La finalul meciului, antrenorul echipei oaspete, Ionuț Tache a felicitat echipa slătineană pentru evoluția din acest campionat, exprimându-și convingerea ca din sezonul următor, Slatina va activa în Liga a III-a.
După confruntarea împotriva formației Oltul Slătioara, CSM Slatina își păstrează poziția de lider din Campionatul Județean de Fotbal Olt. Duminică, pe 11 noiembrie, gruparea lui Verdeș va avea în deplasare o nouă confruntare în compania formației Voința Schitu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019