Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, a 13-a victorie consecutivă
07.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 197

Cu pași siguri și rapizi se îndreaptă gruparea CSM Slatina către atingerea obiectivului propus în acest campionat: promovarea în Liga a III-a. În această după-amiază, fotbaliștii lui Bobi Verdeș și-au adjudecat a 13-a victorie consecutivă în campionatul județean, de această dată împotriva formației Oltul Slătioara. La finalul timpului regulamentar de joc, tabela de marcaj a arătat scorul de 4 la 0 pentru gruparea slătineană.


Confruntările din cadrul celei de-a XIV-a etape a Campionatului Județean de Fotbal Olt s-au desfășurat astăzi în tot județul. CSM Slatina a primit vizita formației aflate în prima parte a clasamentului, Oltul Slătioara. A fost un meci ușor pentru fotbaliștii slătineni, care au reușit să se impună din primul până în ultimul minut al partidei, obținând cele trei puncte puse în joc.

La finalul meciului, antrenorul echipei oaspete, Ionuț Tache a felicitat echipa slătineană pentru evoluția din acest campionat, exprimându-și convingerea ca din sezonul următor, Slatina va activa în Liga a III-a.
După confruntarea împotriva formației Oltul Slătioara, CSM Slatina își păstrează poziția de lider din Campionatul Județean de Fotbal Olt. Duminică, pe 11 noiembrie, gruparea lui Verdeș va avea în deplasare o nouă confruntare în compania formației Voința Schitu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE