Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O coreeancă, în lotul slătinean
06.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 126

Începând cu luna decembrie, lotul secției de tenis de masă din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina se mărește. O sportivă tânără, titrată, din Coreea de Sud a ales să se alăture tenismenelor slătinene coordonate de Petre Arnăutu, o echipă care de-a lungul timpului a obținut rezultate onorabile la concursurile la care a participat.


Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Andreea Hudușan și Ana Barbu sunt în acest moment tenismenele legitimate la CSM Slatina. Un club puternic, care a dus numele orașului nostru în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Din acest proiect de perspectivă a ales să facă parte o sportivă din Coreea de Sud, care va ajuta echipa să obțină noi rezultate.
În luna decembrie, sportiva din Coreea va fi oficial legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Până atunci, tenismena se pregătește alături de celelalte sportive în sala de antrenamente de la LPS Slatina.
Pe 20 noiembrie, Slatina va fi gazda unui important eveniment sportiv. În sala de sport a Liceului cu Program Sport se vor desfășura mai multe meciuri demonstrative cu tenismeni de înaltă clasă. Irina Ciobanu, Adina Diaconu, dar și una dintre cele mai titrate sportive din Coreea se vor duela în cadrul acestui eveniment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019