Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii slătineni, pe podiumul național
05.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 150

Rezultat bun al secției de lupte greco-romane după Finala Campionatului Național individual de lupte dedicată juniorilor 3 și 4, de la Onești. Sportivii pregătiți de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au reușit să urce de trei ori pe podiumul național. La categoria 38 de kilograme, Teodor Babii și-a adjudecat primul titlu de campion național, iar Mihai Marinescu și Iacov Neacșu au obținut medalia de bronz.


O delegație de 14 sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Slatina a participat, zilele trecute, la cea mai importantă competiție de lupte dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Finala Campionatului Național individual la lupte greco-romane și lupte libere feminin și masculin a fost găzduită anul acesta de localitatea Onești și a adunat la startul competiției aproximativ 500 de sportivi de la toate cluburile din țară. Și de această dată, luptătorii de la LPS Slatina au obținut rezultate onorabile.
Pentru Teodor Babii este primul rezultat obținut la nivel național, în timp ce pentru Mihai Marinescu este al doilea. În acest an, Mihai și-a adjudecat medalia de bronz la Campionatul Național de lupte pe plajă.
După această competiție, luptătorii slătineni au intrat din nou în sala de antrenamente, acolo unde se pregătesc pentru ultimul concurs din acest sezon competițional, care se va desfășura în luna decembrie la Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019