Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie detașată cu HC Zalău
05.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 159

„Investiția pe care o face Slatina în echipa de handbal feminin începe să dea roade”. Este declarația antrenorului Gheorghe Tadici, după eșecul surprinzător înregistrat de echipa sa împotriva formației CSM Slatina, în cea de-a opta etapă a Ligii Florilor. La capătul unei meci dominat din primul și până în ultimul minut al confruntării, tabela de marcaj a indicat scorul de 27 la 21 pentru handbalistele slătinene.


Echipa CSM Slatina reușește să furnizeze o nouă surpriză Ligii Naționale de handbal feminin. În cadrul celei de-a opta etape a Ligii Florilor, pe teren propriu, handbalistele noastre au avut ca adversar formația bine cotată HC Zalău, în fața căreia nu a simțit până acum gustul victoriei. De data aceasta, echipa antrenată de Victorina Bora a dominat partida de la început și până la final, având și 12 goluri diferență pe tabela de marcaj. În urma victoriei înregistrate, CSM Slatina acumulează zece puncte, care clasează formația pe locul zece în clasament.
După eșecul înregistrat cu oltencele, antrenorul formației HC Zalău, Gheorghe Tadici vede un viitor frumos al formației CSM Slatina.
Meciul spectacol oferit de CSM Slatina împotriva grupării HC Zalău îl puteți urmări integral în această seară, pe Olt Tv, de la ora 21.30

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019