Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, victorie categorică
11.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 138

Echipa de fotbal CSM Slatina și-a trecut în palmares încă o victorie în campionatul județean de fotbal. A fost un meci la discreția slătinenilor, care s-au impus din primul până în ultimul minut al meciului, gruparea coordonată de Bobi Verdeș reușind să învingă formația ACS Viitorul Băleasa cu scorul de 8 la 0.


Fotbaliștii de la CSM Slatina își continuă spectaculos parcursul în atingerea obiectivului propus: promovarea în Liga a III-a. Ieri după-amiază, slătinenii au susținut o nouă confruntare în campionatul județean de fotbal, pe terenul echipei ACS Viitorul Băleasa. Meciul a fost dominat în totalitatea de formația lui Bobi Verdeș, care a marcat în poarta formației gazdă de opt ori.
Până în prezent, CSM Slatina a înregistrat opt victorii consecutive. În etapa următoare a Ligii a IV-a, slătinenii vor întâlni echipa care a obținut anul trecut titlul de campioană județeană: Vedița Colonești.
Partida dintre CSM Slatina și Vedița Colonești se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 11, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina. Suporterii echipei CSM Slatina sunt așteptați în număr cât mai mare să le fie alături jucătorilor, în derby-ul campionatului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE