Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe „Cupa Satelor” la fotbal
10.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 191

O competiție lansată în septembrie, care are ca scop dezvoltarea fotbalului în mediul rural, are mare succes în județul nostru. În Olt, „Cupa Satelor” la fotbal va aduna la start 30 de echipe de micuți fotbaliști din toate zonele județului și două formații din județul Vâlcea. Competiția va debuta în acest week-end și se va desfășura până la jumătatea lunii martie.


Asociația Județeană de Fotbal Olt, în colaborare cu Federația Română de Fotbal și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale organizează, începând din această toamnă, „Cupa Satelor”. Competiția de fotbal este rezervată copiilor din satele oltene, născuți după 1 ianuarie 2006.
Regulamentul și condițiile de participare au fost stabilite în funcție de vârsta competitorilor. Pentru a putea lua parte la joc, sportivii trebuie să prezinte carnetul de elev, vizat la zi, o copie de pe certificatul de naștere și viza medicală cu mențiunea „apt pentru efort”.
Competiția „Cupa Satelor” va respecta structura anului școlar, urmând a fi organizată pe faze locale, județene, regionale și etapa finală. Faza județeană se va încheia în jurul datei de 15 martie 2019.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE