Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Fiecare meci este ca o finală
18.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 177

Handbalistele slătinene sunt mai pregătite ca oricând ca în acest sezon să joace fiecare partidă ca și cum ar fi o finală. Până acum, elevele Victorinei Bora au arătat că își merită locul pe prima scenă a handbalului românesc. Fetele au obținut în primele trei etape ale campionatului patru puncte și ocupă în acest moment poziția a noua în clasament. Mâine, sportivele au nevoie de susținerea noastră într-o nouă confruntare, împotriva formației CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.


 Campionatul național de handbal feminin, ediția 2018-2019, va fi unul puternic, lucru care s-a dovedit încă din primele etape. Și CSM Slatina se numără printre echipele care a furnizat surprize, obținând în deplasare o victorie împotriva echipei Universitatea Cluj și un egal, acasă, cu ACS Corona Brașov. Elevele Victorinei Bora au demonstrat că sunt un adversar redutabil în acest campionat.
După egalul de duminică, Bora a anunțat despre revenirea interului stânga Alexandra Andrei. Sportiva a fost suspendată inițial de Federație pentru o perioadă de șase luni, după ce a semnat, în luna martie, un precontract cu CS Măgura Cisnădie. În urma contestației depuse, pedeapsa a fost redusă la o lună de zile de către Comisia de Apel a FRH. Alexandra este una dintre jucătoarele de bază ale echipei slătinene.
Până la meciul cu SCM Gloria Buzău, din șapte octombrie, la care va lua parte și Alexandra Andrei, handbalistele slătinene vor avea de trecut mâine un nou test. În cadrul etapei a IV-a a Ligii Forilor, CSM Slatina va întâlni pe teren propriu, mâine, cu începere de la ora 18, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina formația CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE