Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Slatina Summer Junior Cup”, a doua ediție
30.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 614

Pentru al doilea an consecutiv, Slatina va găzdui cel mai puternic turneu destinat fotbalului juvenil desfășurat în zona Olteniei. „Slatina Summer Junior Cup”, organizată de echipa de fotbal Athletic Slatina, în colaborare cu CSM Slatina, va aduce în orașul nostru echipe de top ale României, precum: Academia Gheorghe Hagi Constanța, Universitatea Craiova sau Luceafărul Severin.


 Doar o lună ne mai desparte de cel mai mare eveniment sportiv de fotbal dedicat copiilor, „Slatina Summer Junior Cup”, aflat la a doua ediție. Pentru ca meciurile să se desfășoare în cele mai bune condiții, Clubul Sportiv Municipal Slatina a semnat un protocol de colaborare cu organizatorul acestei competiții, Athletic Slatina.
Protocol de colaborare

„Obiectul protocolului de colaborare îl reprezintă organizarea de către Clubul Sportiv Municipal Slatina, în colaborare cu ACS Athletic Slatina, a competiției „SLATINA SUMMER JUNIOR CUP” la fotbal pe teren redus, unde vor participa echipe de top ale fotbalului juvenil, printre care Academia Gheorghe Hagi Constanța, Universitatea Craiova, Școala de Fotbal „G.Popescu” Craiova, Academia D. Coman Pitești, LPS Banatul Timișoara, Luceafărul Cluj, Kids Tîmpa, Juventus Timișoara, Unirea Slobozia, Luceafărul Severin și multe altele, pentru diferite categorii de vârstă, numărul participanților fiind în jur de 400”, se arată în proiectul de hotărâre supus aprobării Consiliului Local Slatina.
Turneul se va desfășura în perioada 30.08 - 01.09.2018, 06.09-08.09.2018, pe Stadionul 1 Mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE