Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Junioarele tricolore, bronz european
18.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

Lotul național de tenis de masă, care le are în componență și pe slătinencele Ana Barbu și Andreea Hudușan, a reușit să urce din nouă pe podium. Elevele pregătite de Petre Arnăutu și Felicia Coneschi au obținut medalia de bronz la Campionatul European de tenis de masă de la Cluj-Napoca.


 Cluj-Napoca este în această perioadă capitala tenisului de masă. Cei mai buni sportivi din aproximativ 50 de țări au concurat în cadrul celei mai importante competiții de tenis de masă organizată în țara noastră, Campionatul European dedicat juniorilor și cadeților.
Echipa de junioare coordonată de Petre Arnăutu și Felicia Coneschi a reușit și de această dată să obțină o performanță deosebită. Anul acesta, în componența lotului național de junioare au făcut parte sportivele Andreea Hudușan, de la CSM Slatina, și Ana Barbu, de la CSS Slatina.
Pe lângă cele două slătinence din lotul tricolor care a reprezentat cu brio țara la acest campionat au făcut parte și tenismenele Andreea Dragoman, Elena Oprea și Tania Plăian.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE