Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TTW Sports Club – mișcare pentru o viață sănătoasă
16.07.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1408

Există un loc în Slatina în care vă puteți elibera de gândurile cotidiene și vă veți regăsi tonusul și vitalitatea. TTW Sports Club este unul dintre cele mai mari centre de sport din județul Olt care promovează viața sănătoasă sub toate aspectele sale – nutriție, exerciții fizice, relaxare, meditare si viață socială. Olt Tv vă va prezenta oameni din toate domeniile de activitate, de toate vârstele, care au devenit adepții unui nou stil de viață prin sport și care au în comun mai multe lucruri: perseverență, voință și seriozitate.


 Într-o atmosferă plăcută, prietenoasă, TTW Sports Club vă stă la dispoziție cu programe pentru întreținere corporală, acumulare de masă musculară, pentru definire sau slăbire, cu asistare specializată.
Odată ce ați devenit membru TTW Sports Club, aveți acces nelimitat la programe și concepte exclusive de antrenamente, create de experți, de la cele mai eficiente la cele mai populare clase, în permanență îmbunătățite și inspirate după metode internaționale de predare și antrenament.


Astăzi vă prezentăm o poveste de succes a unui membru al clubului, ce lucrează cu antrenor personal și a reușit pe o perioadă lungă de timp să își păstreze un ritm constant în antrenament. Erdogan Cakir, director financiar la Pirelli Tyres Slatina, este membru al comunității TTW Sports de trei ani. Crede cu tărie că sportul se învață de mic. Iată ce povestește despre experiența lui sportivă.
Erdogan Chakir spune că sportul l-a disciplinat foarte mult, i-a dat mai multă încredere în sine și l-a determinat să adopte un stil de viață sănătos.
Antrenamentele cu antrenor personal sunt foarte bune dacă doriți să ajungeti la forma dorită în cel mai scurt timp posibil, spune Erdogan.
TTW Sports Club a conceput și un program care să ajute angajații companiilor să fie mai sănătoși și mai productivi.

Aceasta a fost una dintre poveștile de succes ale membrilor TTW Sports Club. Vom continua să vă arătăm și altele care să vă motiveze, să vă ambiționeze și să vă determine să faceți mișcare pentru o viață sănătoasă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024