Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbalistele slătinene, mai puternice ca oricând
15.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1315

Echipa de handbal CSM Slatina s-a reunit astăzi într-o nouă formulă. 11 jucătoare au rămas în lotul slătinean și alte cinci s-au alăturat proiectului. Victorian Bora rămâne antrenor principal, care va fi secondată de Iulian Perpelea. Obiectivul rămâne același: menținerea în primul eșalon handbalistic.


 Este pentru prima oară în istoria Slatinei când avem pentru al doilea an consecutiv o echipă de handbal feminin care activează în Liga Națională. Astăzi, după câteva săptămâni de vacanță, întregul lot slătinean s-a reunit pentru un nou sezon. Unul dificil, dar pe care formația slătineană îl abordează cu forță și determinare.
Pentru acest sezon s-a alăturat clubului și antrenorul Iulian Perpelea.
Clara Vădineanu, Sara Abed, Angela Todorovska, Raluca Dăscălete și Georgiana Codrea sunt cele cinci jucătoare care au ales anul acesta să joace în culorile clubului slătinean.
Fetele au dat startul antrenamentelor în această dimineață. Pentru handbalistele slătinene urmează un program foarte încărcat. Fetele pleacă în cantonament atât la mare, cât și la munte, iar până la începerea campionatului vor participa la trei turnee de pregătire.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024