Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiecte sportive, finanțate de DJTS Olt
11.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

Veste bună pentru structurile sportive oltene care au secții afiliate la federațiile sportive naționale. Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt oferă fonduri financiare pentru proiecte care au drept scop susținerea activităților sportive și implicarea cât mai multor persoane în practicarea regulată a sportului. Bugetul alocat pentru 2018 este de 63.000 de lei.


DJTS Olt lansează concursul local de proiecte din cadrul Programului Național „România în mișcare” 2018, subprogramul P5-1 „Finanțarea nerambursabilă a structurilor sportive”. Pentru a fi eligibili, beneficiarii au de îndeplinit câteva condiții.
Proiectele pentru care se solicită finanțare se vor desfășura în perioada 24 septembrie - 3 decembrie 2018. Suma maximă oferită pentru un proiect este de 9.000 de lei.
Persoanele interesate pot depune dosarele de concurs în perioada 16 iulie-16 august, prin poștă sau la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt din Slatina. Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obține de pe site-ul www.djtsolt.ro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019