Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Box: Adrian Ciobanu, aur la Cupa României
11.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 167

Un nou rezultat excepțional pentru boxul slătinean, de această dată prin pugilistul Adrian Ciobanu. Sportivul antrenat de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin a obținut medalia de aur la Cupa României de box pentru tineret, care s-a desfășurat în acest an la Sighișoara.


 În perioada 2 - 7 iulie, Sala sporturilor „Radu Voina” din Sighișoara a găzduit în premieră „Cupa României de box pentru tineret”. O sută de pugiliști au luptat la zece categorii de greutate. Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Slatina, condusă de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, a fost prezentă la eveniment cu sportivul Adrian Ciobanu.
Tânărul sportiv, care a pășit în sala de box acum patru ani, a reușit să se întoarcă de fiecare dată de la competiții cu rezultate bune. De această dată, ambiția și dăruirea pentru culorile clubului l-au clasat pe slătinean pe prima treaptă a podiumului.
Pugilistul slătinean se antrenează acum pentru Campionatul Național de box, care va avea loc în luna august. Medalia de aur este obiectivul pe care dorește să-l atingă în cadrul acestei competiții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019