Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gabriela Ene, campioană la box, campioană la Bac
10.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 210

Sportul și învățătura fac casă bună. Ne-a demonstrat acest lucru pugilista legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina Gabriela Ene. Sportiva a trecut cu brio examenul maturității, obținând media 9,10, și își dorește să urmeze cursurile unei școli militare de subofițeri jandarmi.


A practicat șapte ani handbalul, un sport la care a fost nevoită să renunțe din cauza unor probleme de sănătate. Dar dorința de a face mișcare a împins-o spre o altă carieră, care se arată de succes. Vorbim despre Gabriela Ene, o adolescentă care practică boxul de doi ani și jumătate. Perioadă în care a adunat în palmares două titluri de campioană națională, aur la Cupa României și, cel mai recent și excepțional rezultat, argint la Campionatul European de Box Under 22. Pugilista legitimată la CSM Slatina a absolvit de curând Liceul cu Program Sportiv Slatina. Georgiana a susținut examenul maturității pe care l-a promovat cu brio, sportiva reușind să obțină cea mai bună medie pe liceu.
A fost un an destul de dificil, în care a îmbinat cariera sportivă cu școala, dar s-a descurcat foarte bine la ambele capitole. Pentru aceste rezultate, antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin au numai cuvinte de laudă la adresa Gabrielei.
Pe termen scurt, admiterea în instituția de învățământ a MAI și obținerea unei medalii la Campionatul Național de Box din vara aceasta sunt obiectivele pe care sportiva vrea să le atingă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019