Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gabriela Ene, campioană la box, campioană la Bac
10.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

Sportul și învățătura fac casă bună. Ne-a demonstrat acest lucru pugilista legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina Gabriela Ene. Sportiva a trecut cu brio examenul maturității, obținând media 9,10, și își dorește să urmeze cursurile unei școli militare de subofițeri jandarmi.


A practicat șapte ani handbalul, un sport la care a fost nevoită să renunțe din cauza unor probleme de sănătate. Dar dorința de a face mișcare a împins-o spre o altă carieră, care se arată de succes. Vorbim despre Gabriela Ene, o adolescentă care practică boxul de doi ani și jumătate. Perioadă în care a adunat în palmares două titluri de campioană națională, aur la Cupa României și, cel mai recent și excepțional rezultat, argint la Campionatul European de Box Under 22. Pugilista legitimată la CSM Slatina a absolvit de curând Liceul cu Program Sportiv Slatina. Georgiana a susținut examenul maturității pe care l-a promovat cu brio, sportiva reușind să obțină cea mai bună medie pe liceu.
A fost un an destul de dificil, în care a îmbinat cariera sportivă cu școala, dar s-a descurcat foarte bine la ambele capitole. Pentru aceste rezultate, antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin au numai cuvinte de laudă la adresa Gabrielei.
Pe termen scurt, admiterea în instituția de învățământ a MAI și obținerea unei medalii la Campionatul Național de Box din vara aceasta sunt obiectivele pe care sportiva vrea să le atingă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018