Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la CSM Slatina, pe podiumul național
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 158

Luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina confirmă din nou. Elevii lui Constantin Scuturiciu au avut o evoluție foarte bună la Campionatul Național U23, reușind să urce de patru ori pe podium. Două medalii de argint a fost obținute de Robert Negru și Marius Bulgăre, iar două de bronz de sportivii Adrian Cheroiu și Alexandru Mirică.


 Sala Polivalentă din Iași a găzduit în perioada 10-12 mai finala Campionatului Național individual U23. O competiție la care au participat aproximativ 400 de sportivi din toată țara, la toate cele trei stiluri: libere, greco-romane și feminine. Orașul nostru a fost reprezentat de sportivii secției de lupte de la CSM Slatina. Lupte greco-romane este stilul la care au concurat elevii lui Constantin Scuturiciu și care le-a adus slătinenilor patru medalii.
Antrenorul slătinean se declară mulțumit de evoluția sportivilor săi, având în vedere ca la această competiție au luat parte sportivi cu experiență, care fac parte din lotul național.
Au avut meciuri grele, cu adversari redutabili și totuși au urcat pe podium.
Luna viitoare, luptătorii de la CSM Slatina vor participa la o nouă competiție de nivel național, acolo unde speră ca rezultatele obținute să fie mult mai bune.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019