Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bronz pentru fetele de la CSS Slatina
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 200

O nouă performanță pentru tenisul slătinean. De această dată, sportivii cu vârste cuprinse între opt și zece ani s-au remarcat într-o competiție de mare anvergură. Campionatul Național pe Echipe Juniorii III, din acest an a adus orașului nostru medalia de bronz prin echipa de fete și locul șase prin echipa băieților.


 În perioada 11-13 mai, la Buzău s-a desfășurat Campionatul Național pe Echipe destinat micilor tenismeni. Au participat 22 de echipe la masculin și 23 la feminin. Slatina a fost reprezentată la cele două categorii, de sportivii Clubului Sportiv Școlar, antrenați de colectivul de antrenori coordonat de Petre Arnăutu. Echipa de fete formată din Andreea Jifcu, Alexandra Ignat, Alecsia Florescu și Ana Pepene, a obținut o performanță extraordinară, reușind să cucerească medalia de bronz. Cea mai bună jucătoare a fost Andreea, obținând victorii pe linie.
Acest rezultat le va ambiționa și mai mult pe slătinence. Și-au propus ca la următoarea competiție de la Bistrița, să obțină premiul cel mare.
Un loc onorabil, care dă mari speranțe tenisului slătinean, a fost obținut și de echipa de băieți. Lotul format din Mateo Mondoacă, Mircea Chiriță, Igor Postolache și Răzvan Dombrea s-a clasat pe poziția a șasea în clasamentul masculin.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019