Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Bronz pentru fetele de la CSS Slatina
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 174

O nouă performanță pentru tenisul slătinean. De această dată, sportivii cu vârste cuprinse între opt și zece ani s-au remarcat într-o competiție de mare anvergură. Campionatul Național pe Echipe Juniorii III, din acest an a adus orașului nostru medalia de bronz prin echipa de fete și locul șase prin echipa băieților.


 În perioada 11-13 mai, la Buzău s-a desfășurat Campionatul Național pe Echipe destinat micilor tenismeni. Au participat 22 de echipe la masculin și 23 la feminin. Slatina a fost reprezentată la cele două categorii, de sportivii Clubului Sportiv Școlar, antrenați de colectivul de antrenori coordonat de Petre Arnăutu. Echipa de fete formată din Andreea Jifcu, Alexandra Ignat, Alecsia Florescu și Ana Pepene, a obținut o performanță extraordinară, reușind să cucerească medalia de bronz. Cea mai bună jucătoare a fost Andreea, obținând victorii pe linie.
Acest rezultat le va ambiționa și mai mult pe slătinence. Și-au propus ca la următoarea competiție de la Bistrița, să obțină premiul cel mare.
Un loc onorabil, care dă mari speranțe tenisului slătinean, a fost obținut și de echipa de băieți. Lotul format din Mateo Mondoacă, Mircea Chiriță, Igor Postolache și Răzvan Dombrea s-a clasat pe poziția a șasea în clasamentul masculin.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018