Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenis Silver la Slatina
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 266

Iubitori ai sportului alb și-au testat abilitățile în cadrul unei noi ediții a concursului dedicat amatorilor „Cupa Slatinei”. O competiție de nivel Silver, la care au luat parte sportivi de toate vârstele la cele două categorii ale concursului. Dacă la proba de simplu locul întâi a fost ocupat de slătineanul Viorel Păcală, la proba de dublu, prima treaptă a fost ocupată de echipa formată Florin Popescu și Alexandru Văduva din Craiova.


 Prima competiție dedicată tenisului de câmp, din acest an, organizată la Slatina, s-a încheiat cu succes. Ediția a XV-a a „Cupei Slatina” a adunat la start aproximativ 60 de sportivi, marea majoritate slătineni. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 11-13 mai și face parte din circuitul Tenis Partener.
Concurenți de toate vârstele spun că s-au simțit extraordinar la Slatina.
Peste două luni, Slatina va găzdui o nouă competiție dedicată tenisului de câmp, de această dată de nivel Gold. Astfel, începând cu data de 15 iulie, cei care doresc să participe la turneul din perioada 21-23 iulie, se pot înscrie online pe tenispartener.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019