Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Micuțele handbaliste ale Slatinei, în finală
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 137

Victorii pe linie obținute de echipa de minihandbal CSM Slatina în faza semifinală a Campionatului Național de Minihandbal feminin. Elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru au reușit în acest week-end să se califice în finala acestui campionat.


 Weekendul acesta, micuțele handbaliste de la Clubul Sportiv Municipal Slatina au participat la turneul semifinal al Campionatului Național de Minihandbal, care s-a desfășurat la Craiova. Competiție la care au luat parte sportive din Reșița, Giarmata, Caracal și Vulcan. Și de această dată, lotul slătinean s-a întors triumfător de la această competiție.
Tot aici, două jucătoare slătinence au fost nominalizate ca fiind cele mai bune sportive.
Pentru handbalistele Iuliei Păsărică urmează o perioadă de pregătire intensă. Micuțele se pregătesc pentru etapa finală a Campionatului Național de Minihandbal, la care vor lua parte cele mai bune 16 echipe din toată țara. Evenimentul se va desfășura la Călimănești, în perioada 31 mai - 3 iunie. Slătinencele și-au propus să se întoarcă de la această competiție învingătoare. Tot din Olt, în faza finală va participa și echipa CSS Caracal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019