Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lupte greco-romane la Slatina
12.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 379

Cadeții secției de lupte de la LPS Slatina vor intra sâmbătă într-o nouă competiție. Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu vor participa la faza de zonă a Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane. Calificarea în etapa finală a acestui concurs este obiectivul pe care slătinenii vor să-l atingă.


 Sâmbătă, 14 aprilie, sala de sport a Direcției Județene de Tineret și Sport Olt va găzdui o competiție importantă. Este vorba despre faza de zonă a Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane. Peste 70 de sportivi cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, din Drobeta Turnu-Severin, Pitești, Brașov și Slatina vor fi la startul concursului organizat de Ministerul Educației.
S-au pregătit intens în sala de antrenamente și își doresc ca și de această dată să fie la înălțime. Vorbim despre luptătorii de la Liceul cu Program Sportiv Slatina, care și-au propus să-și adauge în palmares noi titluri.
La faza finală a Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane vor participa doar sportivii care vor ocupa primele trei locuri în etapa de la Slatina. Ultimul test al acestui campionat va fi găzduit de Bacău în perioada 18-20 mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019