Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
S-au calificat pentru finală
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 100

O nouă competiție s-a încheiat cu succes pentru luptătorii de la LPS Slatina. Elevii antrenorilor Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au reușit să se califice în finala Campionatului Național Individual pentru cadeți, competiție care va avea loc peste două săptămâni.


 Timp de trei zile, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău a găzduit o nouă competiție dedicată luptelor. Peste 450 de sportivi din toată țara au trecut proba cântarului și au intrat în concurs. Slatina a fost reprezentată de cadeții de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Ion Diculescu, Mihai Fulga, David Diaconu și David Bănică sunt doar câțiva luptători slătineni care s-au remarcat la această competiție.
Cei 12 luptători calificați, au intrat în sala de antrenamente, unde se pregătesc pentru mare finală.
Finala Campionatului Național pentru cadeți se va desfășura în perioada 23-25 martie, la Târgu Mureș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018